Om mig

Her er jeg  Førstegangs mor med alt hvad det indebærer.

Jeg bor i Valby med min søde kæreste, og vores lille datter fra Maj ‘19. Jeg er 27 år gammel og er uddannet fysioterapeut. 

Vores datter er et lille ønskebarn, og var meget “planlagt”. Derfor er jeg blevet overrumplet over hvor mange ambivalente følelser og tanker jeg allerede som gravid pludselig tumlede- og fortsat tumler med.

Det er i disse følelser at bloggens navn også blev fundet. Glitteret symbolisere primært mit liv og interesser før før graviditeten. Mit sociale liv fyldt med massere af café- og restaurantbesøg, god vin, cigaretter, drinks, oplevelser, rejser, kærestetid, arbejde og bare Mig-tid. En tid hvor jeg sjældent stod stille, altid havde noget på programmet, og hvis ikke jeg havde det, febrilsk forsøgte at fylde det ud. Hvor jeg levede i min kalender for selv at kunne følge med. Leverpostejen skal ikke opfattes udelukkende negativt ladet, men er blevet et symbol på min nye hverdag. Et symbol på de nye tanker, følelser og interesser jeg som førstegangs mor forsøger at pakke ind i det der er ‘Mig’. Det er et til tider vanskeligt spil Tetris. 

I vil kunne følge med i små hverdagsglimt og andre finurligheder, og forhåbentligt et drys af glitter engang imellem

#førstegangsmor#momster#ambivalens#hverdagsglimt#morlivet#barselslivet

Scroll til toppen